nieuws

Hooge Huys: f 100 mln aan hypotheken in twee weken

Archief

Hooge Huys heeft haar begin maart aangekondigde actie voor 10-jaars spaar- en levenhypotheken beëindigd. De aanvragen vóór 29 maart jl. zijn nog in behandeling genomen.

De hypotheekactie kende aanvankelijk als uiterste passeerdatum 1 juni. Dat die datum bij lange na niet is gehaald, is te danken aan het succes van de actie.
“In twee weken is bijna voor f 100 mln aan nieuwe hypotheken weggezet” vertelt directeur marketing en verkoop J.M.A. de Boer van Hooge Huys. Het succes is volgens hem toe te schrijven aan de “mooie rente” en de specifieke aandacht die eraan is geschonken. “Het tarief is via een circulaire gecommuniceerd naar het intermediair en niet vermeld in onze rentestaten.”
De Boer zegt, dat het grootste deel van het budget opgegaan is aan spaarhypotheken, al dan niet in combinatie met aflossingsvrije hypotheken.
De actietarieven waarmee belegger Hooge Huys Leven de boer op was gegaan, bedroegen voor levenhypotheken 7,9% (met garantie), 8,1% (tot 75% executiewaarde), en 8,3% (tot 125% executiewaarde). De rente-opslag voor spaarhypotheken beliep telkens 0,2%.

Reageer op dit artikel