nieuws

Hoofdredacteur Wim Abrahamse vertrekt bij AM

Archief

Wim Abrahamse stopt per 1 juni als hoofdredacteur van AssurantieMagazine (AM). Een maand later treedt hij in dienst van adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel.

Abrahamse (49) heeft ruim 21 jaar gewerkt op de redactie van AM, waarvan de laatste tien jaar als hoofdredacteur. Hij was onder meer de initiator van het succesvolle bijproduct AM Signalen, de nieuwsbrief die abonnees elke dag per fax of e-mail bereikt. Voorts bouwde hij de statistische bijlage met jaarcijfers van verzekeraars in AM uit tot een aparte uitgave, het AM Jaarboek.
Bij Oostdam & Van den Eijkel (Nijmegen) gaat Abrahamse de functie van senior adviseur vervullen. In deze rol zal hij zich bezighouden met het ontwikkelen van marketing- en communicatieprojecten ten behoeve van opdrachtgevers.
Beoogd opvolger is Henri Drost (35). Hij werd tien jaar geleden door Abrahamse binnen de redactie gehaald, als opvolger van AM-grondlegger Piet Biemans. Drost werd in de zomer van 2004 adjunct-hoofdredacteur.

Reageer op dit artikel