nieuws

Hoofdkantoor NN verkocht

Archief

Het hoofdkantoor van Nationale-Nederlanden en ING Real Estate, de Haagse Poort, wordt per 1 februari door ING verkocht aan het Duitse vastgoedfonds KanAm. De verkoop heeft geen consequenties voor de medewerkers omdat ING de Haagse Poort voor minimaal tien jaar blijft huren.

Het zeventien verdiepingen tellende pand werd in 1995 in gebruik genomen. De verkoopsom bedraagt € 170 mln. Volgens ING Real Estate woordvoerder Valesca Stols is er geen specifieke reden voor de verkoop. “Als vastgoedbedrijf doen we veel aan- en verkopen van onroerendgoed voor de ING-portefeuille. Ik denk dat we er een goede prijs voor hebben gekregen.”
Het is de derde investering van het KanAm-fonds in Nederland. In oktober vorig jaar kocht het de Fortis Toren in Rotterdam en in december Holendrecht Centrum waar ABN Amro in gevestigd is.

Reageer op dit artikel