nieuws

Honderden telefoontjes over verhuizing RVS

Archief

Afgelopen weken hebben werknemers van RVS massaal vragen gesteld naar aanleiding van de plannen van de directie om naar Ede te verhuizen.

Op het nummer dat de RVS-directie daarvoor had aangewezen, zijn enkele honderden telefoontjes binnengekomen. De vragen varieerden van een toelichting op de vergoedingsregeling van de verhuis- en reiskosten, de gevolgen voor de baan van de partner, tot de zorg voor hulpbehoevende ouders in de regio Rotterdam.
De door AM genoemde, weinig benijdenswaardige groep van RVS-medewerkers die vlak na de fusie van Ede naar Rotterdam verhuisden en nu wellicht weer terug moeten, zou zich beperken tot één medewerker. Voor hem is een oplossing gevonden, aldus RVS-woordvoerder H. van Ronkel.

Reageer op dit artikel