nieuws

Holland Beleggingsgroep gaat fondsen zelf beheren

Archief

Holland Beleggingsgroep, dochter van de Zwolsche Algemeene, gaat haar beleggingsfondsen zelf beheren.

Het besluit is ingegeven door de “snelle veranderingen op de markt voor financiële dienstverlening”, zegt de Zwolsche Algemeene.
Het intermediair breidt zijn adviestaak uit tot het brede pakket van financiële produken. “Daarin speelt lange termijn vermogensopbouw via beleggingsfondsen een steeds belangrijkere rol”, aldus de maatschappij.
Met het oog daarop wordt Holland Beleggingsgroep een kernactiviteit van de verzekeraar en neemt zij het portefeuillebeheer voor diverse beleggingsfondsen (aandelen, obligaties, dollars, mix etc.) in eigen hand. Voorheen werd het beheer verzorgd door Lombard Odier Asset Management (Nederland).

Reageer op dit artikel