nieuws

Hogere winst Franse Cardif

Archief

De Franse verzekeraar Cardif heeft vorig jaar een hogere nettowinst en bruto premie-inkomen geboekt.

Cardif behaalde vorig jaar een premie-inkomen uit betalingsbeschermingsverzekeringen van f 4,7 (4,3) mld en een nettowinst van f 113 (98) mln.
De buitenlandse vestigingen, waaronder de Nederlandse vestiging in Breda, droegen voor bijna f 18 mln bij aan het resultaat. In ons land ontwikkelde het bruto premie-inkomen boven verwachting, zegt directeur Guy Meyskens, hoewel hij geen exacte bedragen wil noemen uit concurrentie-overwegingen. “Vorig jaar is drie keer meer gerealiseerd dan in 1995”, aldus Meyskens.
Cardif heeft tien medewerkers, van wie er acht in het telemarketing- en trainingscentrum werkzaam zijn. De maatschappij heeft volmachten verstrekt aan Nedasco, Schlencker, EDC Assuradeuren en Hakenberg Adviesgroep.

Reageer op dit artikel