nieuws

Hogere rechtsbijstandpremies bij Nieuwe Hollandse Lloyd

Archief

Nieuwe Hollandse Lloyd verhoogt per 1 oktober de premies voor de rechtsbijstandverzekeringen voor particulieren, bedrijven en bestuurders van motorvoertuigen.

De premieverhoging vloeit voort uit een stijging van de kosten, stelt Nieuwe Hollandse Lloyd in een toelichting aan het intermediair. De premies voor gezinnen en alleenstaanden gaan met 7,5% omhoog en die voor bedrijven met 5%. De rechtsbijstandpolis voor bestuurders van motorvoertuigen wordt 2,5% duurder.
Gelijktijdig met de premieverhoging worden de algemene voorwaarden van het totale assortiment rechtsbijstandverzekeringen aangepast aan het nieuwe verzekeringsrecht en voorzien van de terrorismeclausule. Voor de Compact-dekking van de rechtsbijstandpolis voor automobilisten zijn tevens nieuwe bijzondere voorwaarden van kracht geworden.

Reageer op dit artikel