nieuws

Hoge respons intermediair op korting motorpremie

Archief

De actie van London & Lancashire om premiekorting te geven op verzekeringen van motorfietsen die zijn uitgerust met een alarmsysteem, heeft geleid tot een hoge respons onder de 1.250 gemailde tussenpersonen.

Volgens London & Lancashire is de belangstelling zeer groot. “Er worden stapels brochures opgevraagd. Het intermediair gaat zijn relaties kennelijk benaderen met onze aanbieding”, aldus een woordvoerder van de maatschappij.
De kortingsactie voert de verzekeraar samen met een importeur van alarmsystemen voor motoren. Het zogenaamde BikeWatch Superior-systeem wordt voor f 799 op de motor gemonteerd door ruim vijftig inbouwstations in het land.
Premieverlaging
Na overlegging van het opleveringsbewijs verlaagt de maatschappij de premie voor de WA- en cascodekking met f 150 per jaar. De premiekorting geldt ook voor WA- en mini-cascodekkingen, op voorwaarde dat het verzekerd bedrag minimaal f 15.000 is.
De motorfietsverzekering van de maatschappij omvat een nieuwwaarderegeling voor vier jaar zonder afschrijving in het eerste jaar, gratis vervangend vervoer (bij volledig cascodekking) gedurende vijf of dertig dagen (buitenland), vergoeding vervoerskosten na schade, en winterstopkorting op de premie (10%).
Ongevallendekking
London & Lancashire heeft ook een ongevallendekking ingevoerd voor motorrijders. Het verzekerd bedrag is gelimiteerd tot f 5.000 na overlijden en tot f 25.000 in geval van blijvende invaliditeit, zowel voor de bestuurder als de duopassagier. De premie bedraagt f 2,50 per maand.
Ook kan de no-claimkorting worden meegenomen naar een autopolis van London & Lancashire tot een maximum van drie schadevrije jaren. Eerder voerde gevolmachtigde ANWB-dochter Unigarant dezelfde maatregelen door.

Reageer op dit artikel