nieuws

Hoek: “Geen producten met alleen fiscaal oogmerk”

Archief

Eind vorig jaar heeft het topmanagement van Delta Lloyd zeven kernwaarden geformuleerd ten aanzien van “welk gedrag en welke instelling” nagestreefd worden. Het gaat om zaken als ‘de klant centraal stellen’, open communicatie en teamgeest.

In de jongste editie van de Delta Lloyd Nieuwskrant gaat toekomstig bestuursvoorzitter Niek Hoek in op de kernwaarde ‘integriteit’. Hoek stelt onder meer: “Integriteit heeft alles te maken met elkaar recht in de ogen kunnen kijken. Respect voor je collega’s, maar ook voor alle betrokken partijen, zoals klanten, tussenpersonen, aandeelhouders et cetera. Eerlijk en rechtvaardig zijn, fatsoen en respect tonen, daar draait het om.”
“Delta Lloyd zal bijvoorbeeld geen zaken doen met partijen die niet alert reageren op fraudesignalen. We gaan open en eerlijk om met onze klanten en zijn oprecht over rendementsverwachtingen. En producten die enkel en alleen een fiscaal oogmerk hebben, moeten we niet willen voeren.”
Niek Hoek: …elkaar recht in de ogen kunnen kijken…

Reageer op dit artikel