nieuws

Hoek finisht in 24-uurs zeilrace Delta Lloyd

Archief

Hoek finisht in 24-uurs zeilrace Delta Lloyd

De eerste 24-uurs zeilrace onder Delta Lloydvlag was een groot succes, aldus de maatschappij, maar doordat de wind was gaan liggen, haalden slechts 254 van de 630 gestarte boten de finish. Onder de gefinishte jachten in de 42e editie van dit evenement met finish in Medemblik was de platbodem van bestuursvoorzitter Niek Hoek van Delta Lloyd Group. Hij werd net tweede in de categorie Rond- en Platbodems.
Relatieschepen
Ook de watersportverzekering-relaties en medewerkers van Delta Lloyd hebben kunnen proeven van de race. Verdeeld over twee vrachtloggers zijn zij het IJsselmeer opgegaan.
Overal op het water was het zichtbaar dat Delta Lloyd zijn naam heeft verbonden aan de race. Zo voerde elke deelnemende boot een Delta Lloyd-vlag en waren alle boeien rond de finish blauw-wit. Ook op bruggen en kades in Medemblik waren overal Delta-Lloydvlaggen en doeken zichtbaar.
Niek Hoek: “We ondersteunen al geruime tijd het Watersportverbond, de Hiswa en we waren co-sponsor van Team ABN-Amro. De zeilsport is in alle opzichten schoon en dat past goed bij ons imago van betrouwbaarheid dat wij als Delta Lloyd nastreven.”
Assurantiehockeyers hielden het droog
Op de eerste van deze maand vond op de velden van Klein Zwitserland in Den Haag het jaarlijkse Assurantie Hockey Toernooi plaats. De dagen ervoor stond Nederland nog redelijk blank, maar zoals gebruikelijk scheen de zon ook nu weer volop. Alle aanwezigen genoten van spannende wedstrijden en met name de veteranenwedstrijd tussen Amsterdam en Rotterdam bleek een plezier om naar te kijken. De Amsterdammers wonnen.
De 2006-editie van het toernooi werd gewonnen door het team van Rotterdam, dat in de finale met 2-1 te sterk was voor Fortis ASR. De sportiviteitsprijs werd uitgereikt aan For All Finance.
scheidsrechters.
‘Ben je FitCool, dan ben je vet cool!’
Om jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar te stimuleren gezonder te leven, heeft Zilveren Kruis Achmea met de Rotterdamse hiphop formatie BS-One de rap ‘FitCool’ gemaakt. Deze rap, die sinds vorige week in de winkels ligt, heeft als boodschap: ‘Heey, kom uit je luie stoel, bewegen is gezond en leuk, laat die vette snack eens staan, wees zuinig op je lijf, immers je eerste zorg is je gezondheid!’
Zilveren Kruis Achmea wil met deze actie de aandacht vestigen op het groeiend probleem van overgewicht onder jongeren. Uit een landelijke groeistudie blijkt, dat 13% van de jongeren te maken heeft met overgewicht tijdens de pubertijd, wat een grotere kans geeft op overgewicht tijdens de volwassen leeftijd.
Golfen met Pensioendesk Nederland
successie. Franchisenemers en hun relaties alsmede relaties van Pensioendesk Nederland konden zich uitleven op de baan van het Rijk van Nunspeet. De bijna zestig deelnemers konden aan de slag in goede weersomstandigheden (op één fikse onweersbui na). Foto: een speelgroep met relaties van de organiserende organisatie.
Een flexibele begrafenispolis
Oud- staatssecretaris Steven van Eijck hield op het introductiecongres van Allianz Inkomensverzekeringen een warm pleidooi voor een flexibele begrafenispolis. “Iedereen neemt een uitgebreide begrafenisverzekering omdat je graag veel volgauto’s wil op je begrafenis, zodat al je vrienden achter de kist kunnen aanrijden. Maar tegen de tijd dat je dood gaat, en ik hoop dat dat nog ver weg is, heb je aan één volgauto genoeg want het merendeel is dan namelijk al overleden”, aldus Van Eijck.
Wabb terug?
Een grote verbazing maakt zich van ons meester bij het zien van een bericht onder de kop ‘Wabb aangenomen in Tweede Kamer’.
Huh? Heeft een nieuwsbericht uit de jaren negentig een langdurige omzwerving op internet gemaakt om vervolgens nu in onze mailbox te belanden?
Neen, het gaat om een nieuwe Wabb, die staat voor ‘Wet algemene bepalingen burgerservicenummer’.
Alvast een waarschuwing: op of na 26 september kan de Wabb opnieuw in beeld komen, want op die datum staat behandeling in de Eerste Kamer op de rol.

Reageer op dit artikel