nieuws

H&N Associates op zoek naar ‘internationale’ tussenpersonen

Archief

H&N Associates wil de kring van internationaal gerichte tussenpersonen waar zij mee samenwerkt, uitbreiden. Het streven is om club van maximaal dertig assurantiekantoren om zich heen te verzamelen.

Volgens H&N, specialist in het begeleiden van internationaal gerichte tussenpersonen en hun klanten, ontmoeten mensen die in het buitenland werken vaak obstakels bij het verzekeren van financiële risico’s of de opbouw van voorzieningen. Offshore-maatschappij Eagle Star International Life (onderdeel van Zürich), waar H&N nauw mee samenwerkt, biedt voor deze groep passende oplossingen.
Seminar
H&N Associates (opgericht in 1996) houdt op dinsdag 27 januari in Nieuwegein een seminar voor tussenpersonen over levensverzekeringen en beleggingen voor expatriates. Tijdens het seminar spreken onder meer Jonathan Ashley, regiomanager Eagle Star International Life; Hanneke Mathijssen, financieel consultant H&N en Henk Boverhoff, expatriate consultant H&N. Aan de orde komen de volgende onderwerpen: specifieke problemen van expatriates, praktijkvoorbeelden, kansen voor het intermediair en het productaanbod van Eagle Star International Life. Plaats: Hotel Mercure. Tijdstip: 14.30 uur. Voor informatie: tel 040-263.12.02 (H&N).

Reageer op dit artikel