nieuws

Hippo Zorg komt met uitvaartpolis voor paarden

Archief

Hippo Zorg in Den Bosch heeft een polis op de markt gebracht die naast de kosten van crematie van het paard ook het transport en het uitvaartcertificaat dekt. Nieuw is dat polis vanaf 23-jarige leeftijd premievrij is.

Begin dit jaar kwam de Eerste Friese Onderlinge Paardenverzekering (EFO) ook al met een speciale paardencrematieverzekering. “Hippo Zorg, dit voorjaar door W.A. Hienfeld Holding overgenomen van Fortis ASR, biedt de verzekering aan tot de leeftijd van 19 jaar.
De polis is bestemd voor alle paardenrassen: van Shires en Shetlanders. Voor veulens en jaarlingen is er een premiekorting van respectievelijk 50% en 25% tijdens het eerste en tweede levensjaar. De polis loopt vanaf 23-jarige leeftijd premievrij en waardenvast door. “In Nederland is dit een noviteit”, aldus Hippo Zorg.
Het bedrijf ziet vooral in de Randstad een goed afzetgebied voor deze verzekering.

Reageer op dit artikel