nieuws

Hillemans (ex-Geové) naar Polis Direct

Archief

Tom Hillemans, de recentelijk wegens een meningsverschil met H. Kegel opgestapte bestuurder van Geové, treedt per 1 april als algemeen directeur in dienst van Polis Direct.

Hillemans noemt zijn nieuwe functie ‘een uitdaging’. Hij zegt zich geen zorgen te maken over het rumoerige verleden van het volmachtbedrijf. “Mij is gebleken dat het ware verhaal van Polis Direct veel minder dramatisch is dan de pers ons heeft doen willen geloven”, aldus Hillemans. Volgens hem heeft Bovemij grote plannen met het volmachtbedrijf.
Sjef Bekkers, de huidige directeur die in 1995 bij Polis Direct in dienst trad als interim-manager, vertrekt met de komst van Hillemans. Hij zal een interim-functie gaan vervullen buiten de verzekeringsbedrijfstak.
Pikant
Pikant aan de overstap van Hillemans is dat de auto-portefeuille van Geové (Koolhaas) onlangs werd overgenomen door het volmachtbedrijf GS Verzekeringen van Wim de Witte, die Polis Direct vorig jaar na een conflict verliet.
Polis Direct zou ondertussen ook in een afrondend gesprek zijn met een marketeer van Geové, die eveneens wil overstappen naar Polis Direct. Volgens Sjef Bekkers hebben de twee mutaties niets met elkaar te maken.

Reageer op dit artikel