nieuws

Heuperman (Arag) nu headhunter

Archief

Mr. Paul Heuperman, ex-topman van het Arag-concern, is nu partner in TMP International.

Begin maart verliet Heuperman (45) als gevolg van ‘verschil van inzicht’ het internationale Arag-concern. Hij had anderhalf jaar aan het roer gestaan van dit in Duitsland gevestigde concern. Daarvoor leidde hij jarenlang de Nederlandse vestiging. Sinds 1 september is Heuperman partner in TMP International, een organisatie die zich voornamelijk bezighoudt met headhunting. Heuperman is nu zijdelings bij de verzekeringsbranche betrokken, want vanuit de Amsterdamse vestiging stuurt hij ‘financial services’, met als speerpunt ‘insurances’ aan.
Heuperman zegt dat hij “in Duitsland een leuke tijd” heeft gehad, maar dat hij “na vijftien tropenjaren bij Arag” het laatste half jaar zeer van zijn rust heeft genoten. “Ik ben bijvoorbeeld eindelijk eens ongestoord vier weken met mijn gezin op vakantie geweest.” In zijn nieuwe baan komt zijn internationale ervaring hem goed van pas. “Het gaat namelijk ook om grensoverschrijdende activiteiten. Dus om Nederlanders voor een functie in het buitenland, om buitenlanders voor een functie in Nederland.”

Reageer op dit artikel