nieuws

Heropening kantoorpand Woudsend na verbouwing

Archief

De viering van het 180-jarig bestaan van Woudsend krijgt op 10 mei a.s. extra cachet door de officiële heropening van het volledige vernieuwde kantoorpand.

Na 16 maanden van ingrijpende werkzaamheden is de verbouwing van het monumentale kantoorpand aan de Eewal in het Friese Woudsend afgerond. De totale kosten van de uitbreiding en renovatie van het pand bedragen circa f 4,5 mln, aldus een woordvoerder.
De officiële heropening op vrijdagmiddag 10 mei (15.00 uur) wordt verzorgd door voorzitter van de raad van bestuur mr C.J. de Swart van Stad Rotterdam.
Meer werkruimte
Met name de uitbreiding van het kantoor met 1.200 m2 zal door de 200 binnendienstmedewerkers van Woudsend met gejuich worden begroet. Voor hen betekent dat een vergroting van de werkruimte met eenderde: van 2.400 naar 3.600 m2. Naast de uitbreiding van het pand heeft ook een renovatie van het bestaande deel plaatsgehad: kozijnen zijn vernieuwd en voorzien van dubbel glas.
Het oudste gedeelte van het kantoor dateert van vóór 1980, het jaar waarin de eerste uitbreiding met 1.200 m2 heeft plaatsgehad. Woudsend heeft in totaal 230 medewerkers, van wie er 30 in de buitendienst werkzaam zijn.
Het vernieuwde kantoopand van Woudsend aan de Eewal.

Reageer op dit artikel