nieuws

Hema biedt twee autopolissen voor de prijs van één

Archief

Klanten van warenhuisketen Hema die tussen 10 en 30 september twee autoverzekeringen tegelijk sluiten, hoeven gedurende het eerste jaar voor de goedkoopste van de twee polissen geen premie te betalen.

Hema speelt met deze actie in op het gegeven dat binnen Nederland zo’n 1,1 miljoen huishoudens in het bezit zijn van meer dan één particuliere auto. De warenhuisketen claimt dat het aantal verkochte autoverzekeringen gestaag groeit, maar wil geen cijfers geven over de portefeuilleomvang. Het succes zou onder meer zitten in het gemak van de site. “Internet is hét verkooppunt voor Hema Verzekeringen”, aldus marketingdirecteur René Repko. Zo’n 95% van alle autopolissen wordt via de website gesloten.
Aon houdt zich voor Hema bezig met de inkoop van verzekeringen, productontwikkeling en de onderhandelingen met verzekeraars. Risicodrager van de autoverzekeringen van Hema is Avéro Achmea.

Reageer op dit artikel