nieuws

Helvetia: toprente bij verzekerd beleggen

Archief

Helvetia Leven heeft aan haar Mega Spaarplan – kapitaalverzekeringen met beleggingen in deposito’s tegen gegarandeerde rente – een rentegarantie ingevoerd voor een periode van 20 jaar.

Deze garantietermijn is volgens de maatschappij uniek in de Nederlandse markt. Ze is gebaseerd op een bepaald beleggingsarrangement.
Daarnaast heeft de maatschappij de winstgaranties voor de winstdelende verzekeringen met ingang van 1 oktober beëindigd. Deze maatregel is genomen in verband met de publicatie van de actuariële principes door de Verzekeringskamer en in verband met de mogelijkheden die het Mega Spaarplan nu biedt. Reeds uitgebrachte offertes worden tot 15 oktober 1994 gerespecteerd.
Het Mega Spaarplan biedt met deposito’s voor premie-contracten (doorlopende deposito’s) die in oktober worden gesloten met een looptijd van 20 jaar, een gegarandeerde rente van 7,65%. Met deposito’s voor koopsommen (termijndeposito’s) voor die duur is de rente 8%.

Reageer op dit artikel