nieuws

Helvetia past offerte- programma Leven aan

Archief

Het offerteprogramma Leven van Helvetia heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Versie 3.1 is vervangen door een nieuwe versie 4.1, die met behulp van een bijbehorende gebruikersinstructie kan worden geïnstalleerd.

De belangrijkste wijzigen ten opzichte van de oude versie zijn:
– de optie voor het aanmaken van een begeleidend schrijven aan de cliënt. Hierin kan de naam van de tussenpersoon en de naam van degene die de offerte behandeld worden vermeld;- bij het Mega spaarplan is onderscheid aangebracht voor belastingvrij sparen en lijfrenteverzekeringen;- op de offerte en het aanvraagformulier kunnen de naamsgegevens van de verzekerde en/of verzekeringnemer worden vermeld. Bovendien is het agentschapnummer te vermelden;- het programma om de offerte en het aanvraagformulier uit te printen is aangepast.Voor vragen over het offerteprogramma kunt u bellen met Helvetia, tel: 079-44.37.49 of 079-44.37.47.

Reageer op dit artikel