nieuws

Happycrashing

Archief

Onder het motto: “Zo klinkt schade met een autoverzekering van Fortis ASR” heeft de gelijknamige verzekeraar door samplemuzikant Eboman een grappig filmpje laten maken van een serie autobotsingen. Het is te zien op de site www.happycrashing.nl. Wie goed luistert naar de crashgeluiden, kan hierin de klanken herkennen van ‘Walking on Sunshine’. Fortis ASR hoopt dat kijkers het filmpje op grote schaal doormailen aan vrienden.

Premiegroei Bovemij
Bovag-dochter Bovemij Verzekeringen heeft vorig jaar een premie-inkomen gerealiseerd van _ 200 mln, zo meldt directievoorzitter Hans Hoekstra in De Onderlinge. Dit betekent een groei van bijna 14% ten opzichte van 2006, toen het premie-inkomen van Bovemij nog _ 175,7 mln bedroeg. Hoekstra bevestigt in het stuk de eerder door Bovag-voorzitter Jan Ploeg aangekondigde verkoop van verzekeringen door Bovag-leden.
Lengkeek neemt PD&W over
Expertise- en taxatiebureau Lengkeek, Laarman & De Hosson wil PD&W Taxaties in Badhoevedorp overnemen. Beide bedrijven hebben daartoe inmiddels een intentieverklaring ondertekend. De medewerkers van PD&W worden naar verwachting medio 2008 ondergebracht in het Amsterdamse kantoor van Lengkeek. De verdere integratie vindt in de loop van het jaar plaats.
Fukking ook in CAR-schades
FAM-advies, de onderneming van Frank Fukking, heeft een nieuwe module toegevoegd aan Schadehulp: Schadeservice Bouwnijverheid. Speciaal voor deze sector gaat het nieuwe bedrijfsonderdeel zich onder bezighouden met schadevaststelling, toedrachtsonderzoek, regres en aansprakelijkstelling van derden. Maar ook met riskmanagement, vooropnames en bouwondersteuning. Ter ondersteuning is een eigen site, www.carschade.nl, ontwikkeld.
Korting zakelijke autopolis
Delta Lloyd heeft de tijdelijke korting van 10% op de premies voor nieuwe zakelijke personenautoautoverzekeringen structureel gemaakt voor alle dekkingsvormen. Als de auto een navigatiesysteem heeft, dan geldt een extra korting van 10%. Lopende verzekeringen worden aangepast per prolongatiedatum vanaf 1 maart 2008 of direct bij een objectswijziging.

Reageer op dit artikel