nieuws

Hans Mreijen verlaat NVA

Archief

Al na één jaar verlaat adjunct-directeur Hans Mreijen (49) de NVA. “Na rijp beraad zijn partijen tot de slotsom gekomen niet met elkaar verder te gaan”, zo luidt de reden voor zijn vertrek.

Mreijen, die voor zijn aantreden werkzaam was bij Nibe-SVV, keert terug “naar de wereld waar zijn hart ligt”. Hij wordt manager Onderwijs bij een nieuw detacheringsbedrijf dat opgestart gaat worden door een grote partij in de opleidingenmarkt.
“Hoewel ik veel heb en had met de assurantiebranche, ligt mijn hart toch in de onderwijs- en opleidingenwereld. In mijn nieuwe functie kan ik deze liefde bovendien combineren met een zwaarder accent op ondernemerschap, ook een grote wens van mij”, aldus Mreijen.
Over de opvolging van Mreijen wordt binnen het bestuur van de NVA nog nagedacht.
Hans Mreijen

Reageer op dit artikel