nieuws

Handleiding ‘Aanpak werkdruk’ van Verbond

Archief

Het Verbond van Verzekeraars heeft een handleiding ‘Aanpak van werkdruk voor managers’ samengesteld.

De handleiding biedt een stapsgewijze benadering voor de aanpak van werkdruk en belicht concepten die in de praktijk resultaat hebben gehad bij het verminderen van werkdruk.
Met de brochure komt het Verbond tegemoet aan een van de aanbevelingen van onderzoeksbureau Sant, dat in opdracht van werkgevers en werknemers in de verzekeringsbranche onderzoek verrichtte naar werkdruk.
Werkgevers- en werknemersorganisaties in de bedrijfstak en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hebben vorig jaar ook de intentie uitgesproken om te komen tot een arboconvenant op het gebied van werkdruk, RSI (Repetitive Strain Injury) en reïntegratie.

Reageer op dit artikel