nieuws

Handboek op stapel voor EB-adviseur

Archief

Gary Damen werkt aan een jaarlijks te verschijnen handboek Employee Benefits voor de professionele adviseur. In januari 2008 verwacht hij het klaar te hebben.

Naast onderwerpen als pensioen, arbeidsrecht, personeelszaken, zorg en inkomen worden ook zogeheten adviessjablonen gepubliceerd. Verder bevat het boek een actueel overzicht van de belangrijkste verzekeraars op dit gebied, met aandacht voor hun visie, ondersteuning en innovatie op EB-gebied.
Het boek zal circa duizend pagina’s tellen. “Het is de bedoeling dat dit de bijbel wordt voor de professionele EB-adviseur”, aldus Damen, die begin 2003 grondlegger was van de Nederlandse Federatie van EB-adviseurs (Nefeb). Volgens zijn begroting gaat het boek _ 79 kosten.

Reageer op dit artikel