nieuws

Hammer Groep afgeslankt

Archief

De Hammer Groep, een actuarieel adviesbureau in Rotterdam, heeft begin dit jaar twee nevenactiviteiten gestaakt.

Hammer heeft haar 50%-belang in het automatiseringsbedrijf Espact verkocht aan Mobitime dat daardoor volledig eigenaar is geworden. Espact is nog gevestigd in het kantoor van Hammer maar heet nu: ActuEra, en staat onder de directie van E. Drummen en W. Mulder.
Domenica, een ‘uitzendbureau’ voor actuarissen en interimmanagers, is verzelfstandigd en overgedragen aan de directeuren H. Zondag en P. Klos. Het bedrijf is nu gevestigd aan de Boschweg 2 in Culemborg.
Hammer werkt voornamelijk voor ondernemingen, pensioenfondsen en verzekeraars. De groep gaat zich nu beperken tot haar kernactiviteiten: actuariaat; administratie; advisering bij arbeidsvoorwaarden, beleggingen en fusies; cursussen.

Reageer op dit artikel