nieuws

Guijt: geen nauwe banden met ING

Archief

Afgaande op de KPN-telefoongids op internet heeft assurantiebedrijf Guijt Verzekeringen in Gendt een directe band met ING Groep. Een hyperlink naar de website van ING Groep prijkt prominent naast de vermelding van naam en telefoonnummers, maar een verwijzing naar de eigen website ontbreekt.

verrast als hij kennis neemt van de hyperlink naar de site (www.inggroup.com) in de digitale telefoongids. “Ik zou niet weten hoe dit komt. De enige connectie die ik kan bedenken, is die met ING-dochter Regio Bank.” Jansen erkent dat de indruk wordt gewekt dat Guijt een directe band heeft met ING. “Maar ik kan u verzekeren dat dit niet zo is. Daarvoor steek ik beide handen in het vuur. De aandelencertificaten van Stichting Administratiekantoor, de 100%- eigenaar, zijn in handen van de familie Guijt en algemeen directeur Coen Mom”, aldus Jansen. Ter verdere toelichting zegt hij dat ING “zeker niet een van de toonaangevende verzekeraars is bij Guijt” en dat ook met Nationale-Nederlanden nauwelijks zaken wordt gedaan.
voor te laten zorgen dat de onjuiste vermelding wordt geschrapt, dan wel wordt vervangen door een link naar de eigen website (www.guijt.nl).
Bemmel, Bennekom, Cuijk, Gendt, Grave, Heythuysen, Huissen, Lent, Nijmegen, Otterlo, Rosmalen, Uden, en Wijchen. Verder is ook assurantiekantoor H.J.M. van Stipthout (zeven medewerkers) in Boekel eigendom van Guijt. Negen van de vijftien vestigingen zijn lid van de tussenpersonenorganisatie NVA. Guijt werkt samen met acht maatschappijen, waaronder vijf in poolverband. Het assurantiebedrijf heeft tien volmachten, waaronder één van NN.
Op de digitale telefoongids van KPN prijkt onder Guijt in Gendt pontificaal de vermelding: www.inggroup.com.

Reageer op dit artikel