nieuws

GS gaat verder als Noviopolis

Archief

Het volmachtbedrijf GS Verzekeringen, dat in conflict raakte met de Belgische volmachtgever AGF/De Schelde, gaat na de geplande doorstart op 1 februari hoogstwaarschijnlijk verder onder de naam Noviopolis.

Wim de Witte heeft als ‘bevoegd functionaris’ en aandeelhouder voor Noviopolis een verzoek tot inschrijving ingediend bij de SER. Gewerkt zal worden met een nog niet bekend gemaakte (buitenlandse) volmachtgever. Er zouden inmiddels voldoende tussenpersonen bereid zijn gevonden om naar de nieuwe volmacht over te sluiten. Noviopolis gaat in tegenstelling tot GSV nadrukkelijk eveneens handelen in niet-autoverzekeringen, om zo meer evenwicht in de portefeuille te krijgen.
De BV Noviopolis i.o. is eind december opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Nijmegen. De Witte, die zegt alleen gedurende de opstart van het nieuwe volmachtbedrijf betrokken te willen blijven, twijfelt nog tussen het voeren van de nieuwe naam Noviopolis of het in stand houden van de naam GS Verzekeringen. “Met name omdat AGF nog niet één van alle genoemde verdenkingen hard heeft kunnen maken, denk ik er over om de naam GSV gewoon te handhaven als handelsnaam. Als de naam al besmet is geraakt, dan is dat ten onrechte”, aldus De Witte.

Reageer op dit artikel