nieuws

Grote verschillen in inboedelpremies

Archief

Volgens de Verzekeringssite (www.verzekeringssite.nl) blijkt uit de vergelijkingen van inboedelverzekeringen dat een standaardgezin eenderde kan besparen op de inboedelpremie. Afhankelijk van de huidige maatschappij zou dit voordeel zelfs op kunnen lopen tot 50%.

Verder blijkt volgens de Verzekeringssite dat op de eerste plaatsen van de lijst met goedkoopste verzekeraars uitsluitend direct-writers staan. Intermediairverzekeraars zouden gemiddeld 35% duurder zijn dan de direct-writers.
Volgens de vergelijking op de site betaalt een standaardgezin bij een direct-writer f 170 premie per jaar voor een inboedelverzekering, bij een intermediairverzekeraar f 229 en bij een bankverzekeraar f 241.
Sinds kort kunnen bezoekers van de website zelf de premies en voorwaarden vergelijken van inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en autoverzekeringen. Binnenkort volgen de vergelijkingen van woonhuis-, doorlopende reis-, ongevallen- en rechtsbijstandsverzekeringen. De website vergelijkt de gegevens van ruim vijftig schadeverzekeraars. Op de site kunnen ook offertes aangevraagd worden. Dit is tevens de bron van inkomsten voor de eigenaren van de site.

Reageer op dit artikel