nieuws

Grote toeloop bij opleiding erkend hypotheekadviseur

Archief

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe constateert een grote toeloop bij de opleiding erkend hypotheekadviseur (SEH). Van de cursisten meldt 80% dat ze de opleiding zijn gaan volgen, omdat ze vóór 1 oktober 2007 over het diploma moeten beschikken.

“In het eerste kwartaal van dit jaar gaf nog maar 22% van de cursisten aan dat ze om die reden de opleiding volgden” zegt Mike Schilperoort van Lindenhaeghe. “Kennelijk zijn veel mensen er tot hun schrik achter gekomen dat ze voor die datum het diploma moeten hebben, willen ze niet in grote problemen komen. Volgens mij is er na die datum ook geen herkansing meer.” Lindenhaeghe heeft inmiddels vijf klassen van dertien cursisten moeten formeren om iedereen een plaats te geven.
Meer informatie op: www.lindenhaeghe.nl.

Reageer op dit artikel