nieuws

Groei aantal Anva-deelnemers in eerste acht maanden 1994

Archief

In 1994 in de periode tot 1 augustus zijn 32 nieuwe kantoren toegetreden tot Anva. Hiermee komt het aantal Anva-gebruikers op 576. Verwacht wordt dat nog dit jaar het aantal van 600 kantoren bereikt wordt.

Uit de halfjaarcijfers van het aan de NVA gelieerde softwarehuis bleek eveneens, dat de Anva-cursussen en workshops goed worden afgenomen: 776 personen volgden één of meerdaagse introductiedagen in Amersfoort. Doordat een aantal nieuwe modules aan de Anva-software zijn toegevoegd (concernmodule, poolverwerking, nieuw schadepakket) waren reeds bestaande deelnemers ook onder de cursisten te vinden.
Document-software
Tijdens de jaarlijkse ‘Anva-dagen’ werd voor het eerst een nieuw geïntegreerd documentautomatiseringsprogramma gepresenteerd. Gekoppeld aan de schademodule kan de binnenkomende post via een scanner aan het dossier worden toegevoegd.
Deze dagen, waarbij op verschillende lokaties in het land belangstellenden zich op de hoogte kunnen stellen van de Anva-software, werden voor de negende keer gehouden.

Reageer op dit artikel