nieuws

GRM-Expertises van start

Archief

Sinds 1 januari is in Roosendaal een nieuw expertisebureau gevestigd. De onderneming GRM-Expertises richt zich voornamelijk op het regelen van personenschades, actuariële berekeningen en schuldvraagonderzoek. Eén van de opdrachtgevers is Stad Rotterdam.

Het bureau is opgericht door Robert Geers (37), Henk Muntjewerf (33) – twee ex-medewerkers van SRB Rasenberg – en Bob Rodenburg (44), die de afgelopen negen jaar werkzaam was bij Van Ameyde Interschade. Rodenburg: “We zijn stomtoevallig bij elkaar gekomen. Robert en Henk waren net als ik bezig een eigen bureau op te richten en in dat traject zijn we elkaar tegengekomen. Het klikte uitstekend en daarom hebben we besloten om met zijn drieën verder te gaan.”
GRM werkt in deelopdrachten en op basis van volledige dossierbehandeling. Het heeft momenteel vier opdrachtgevers en is met een aantal anderen in gesprek. Onder de huidige opdrachtgevers bevinden zich Stad Rotterdam en Levob. Het bureau telt vier medewerkers en de zaken gaan volgens Rodenburg “boven verwachting” goed. Adres: Belder 12 J, Postbus 1024, 4700 BA in Roosendaal, telefoon: 0165-59.29.19.
De oprichters van GRM Expertises (v.l.n.r.): Henk Muntjewerf, Robert Geers en Bob Rodenburg

Reageer op dit artikel