nieuws

Gratis reisverzekering bij particuliere polis Anova

Archief

Ziektekostenverzekeraar Anova geeft nieuwe particuliere verzekerden een jaar lang gratis een doorlopende reisverzekering van Elvia.

Anova, dochter van de Agis Groep, hoopt daarmee de portefeuille met particulier verzekerden te vergroten. Momenteel heeft Anova ruim 20.000 particuliere ziektekostenpolissen in de boeken staan. Als nieuwe klanten geen prijs stellen op de gratis reisverzekering, dan ontvangen zij een zogeheten rolkoffer.
De Amersfoortse maatschappij adverteert met de aanbieding in het eigen relatieblad, in regionale dagbladen in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en Deventer en op de eigen internetsite. “Je krijgt voor één jaar een doorlopende reisverzekering cadeau als je bij ons komt, of blijft”, zo luidt de advertentietekst. Met blijven doelt Anova op de huidige ziekenfondsverzekerden die vanwege hun inkomen naar een particuliere polis moeten overstappen. De doorlopende reisverzekering biedt een standaarddekking in Europa. Alle personen uit het huishouden van de verzekerde kunnen worden aangemeld. In de loop van volgend jaar kan de reispolis worden verlengd of opgezegd. Risicodrager is Elvia Reisverzekeringen, die vorig jaar nog de eigen reisportefeuille van Anova overnam.

Reageer op dit artikel