nieuws

Gratis Postbank-polis op Compaq-computers

Archief

De Postbank heeft een overeenkomst gesloten met pc-leverancier Compaq voor een garantieverzekering op nieuwe modellen thuiscomputers.

De pc-verzekering van de Postbank wordt voor een jaar gratis verstrekt aan elke koper van een draagbare thuiscomputer. Verder ontvangen kopers een jaar lang gratis Girotel, het thuisbankierprogramma van de Postbank.
randapparatuur (monitor, printer, scanner en software)_door brand, inbraak, ontploffing en andere ongelukken, waaronder schade door kinderen of huisdieren. De verzekerde som bedraagt f 5.000. De dekking geldt thuis, tijdens verhuizing, en bij vervoer van en naar de reparateur. Het eigen risico is f 75 per gebeurtenis. De brutopremie voor een dekking tot f 5.000 bedraagt f 4 per maand. Girotel-abonnees krijgen 10% korting.

Reageer op dit artikel