nieuws

Gratis online verhaalservice voor klanten van Route Mobiel

Archief

Route Mobiel heeft een verhaalservice geïntroduceerd bij al haar pechhulpdiensten, waardoor klanten bij een verkeersongeval letselschade of materiële schade kunnen laten verhalen op de tegenpartij.

Deze service wordt binnen Nederland gratis aangeboden. Hiervoor heeft Route Mobiel een overeenkomst gesloten met Korevaar van Dijk en CED Claims Services, twee organisaties op het gebied van respectievelijk letsel- en materiële schade. Voor het verhalen van schade in het buitenland worden wel kosten in rekening gebracht.
Na een schademelding door de klant via internet, telefoon, fax of post is binnen 24 uur duidelijk of een (gedeeltelijke) aansprakelijkstelling van de tegenpartij mogelijk is. Korevaar van Dijk of CED Claims Services handelt het proces vervolgens af, waarbij de klanten van Route Mobiel de voortgang van hun dossier online kunnen volgen. Het hele proces is kosteloos binnen Nederland, in het buitenland worden hier wel kosten voor in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel