nieuws

Gratis massages in Oudkarspel

Archief

Jeroen van Belkum van assurantiekantoor Financial Life uit Eindhoven was zo tevreden over de nieuwe samenwerking met de Noordhollandsche van 1816, dat hij besloot zijn waardering op een bijzondere manier in te vullen.

Medio januari werden de Noordhollandsche medewerkers gedurende twee dagen getrakteerd op een stoelmassage. Een professionele masseuse was door Financial Life naar Oudkarspel gestuurd, om daar de inspanningen van het laatste jaar bij de Noordhollandsche medewerkers weg te kneden. Beide dagen is de masseuse volgeboekt geweest en de waardering voor deze bijzondere nieuwjaarsverrassing was groot.
Financial Life verkreeg in januari vorig jaar een aanstelling van de Noordhollandsche en binnen een jaar werd de grens van _ 250.000 premieomzet bereikt.
van De Noordhollandsche.

Reageer op dit artikel