nieuws

Gratis fotoservice

Archief

Gratis fotoservice

Verzekeruzelf.nl biedt, in samenwerking met Kodak, de mogelijkheid om gratis foto’s van waardevolle spullen op het internet te zetten. Op www.verzekeruzelf.nl staan tips en een handleiding, vervolgens kunnen de foto’s geplaatst worden op www.kodakgallery.nl.
Omnis Spaar Hypotheek
Inkoopcombinatie Welke heeft de Omnis Spaar Hypotheek gelanceerd. Geldgever is Capitalum (NIB Capital), de spaarpolis loopt bij Reaal. De rente voor een 10 jaar vaste hypotheek met NHG bedraagt 4,1%.
ISI verlengd
Het project Innovatiescenario’s voor het Intermediaire kanaal (ISI) wordt “wegens succes” een jaar verlengd. De initiatiefnemers, waaronder verzekeraars en standsorganisaties, startten anderhalf jaar geleden met het project om de markt aan te zetten tot innovatie. Dit jaar wil ISI het intermediair vooral helpen om weer in contact te komen met doelgroepen die nu niet goed worden bereikt.
ForeSure
De overname van ICT-bedrijf ForeSure/Solutions door systeemhuis Anva is definitief geworden. Alle werknemers van ForeSure (Rotterdam) verhuizen naar het Anva-kantoor in Amersfoort.
Leerstoel
De Belgische financieel econoom Hans Degryse wordt hoogleraar Gedragstoezicht op Financiele Markten aan de Universiteit van Tilburg. De leerstoel wordt gesteund door toezichthouder AFM.
Digitale nota’s
Agis, VGZ en Univé zijn de eerste verzekeraars die digitale nota’s naar hun klanten gaan versturen. De nota’s worden via TPG Post aangeboden aan de Rabo NotaBox. Voorlopig kunnen alleen via internet bankierende klanten van Rabobank deze digitale nota’s en acceptgiro’s ontvangen.
Fortis Brand
Fortis ASR heeft de afdeling Schadebehandeling Brand gesplitst in Schadebehandeling Brand Particulieren en Schadebehandeling Brand Zakelijk. De telefoon- en faxnummers zijn: Schadebehandeling Brand Particulieren, tel. 030-257 85 09 en fax 030-257 82 09 en Schadebehandeling Brand Zakelijk, tel. 030-257 85 23 en fax 030- 257 82 90.
Waarborgfondsen
De Europese Commissie concludeert in een rapport dat de Waarborgfondsen in alle lidstaten hun werk naar behoren doen. De onderlinge samenwerking is nog wel voor verbetering vatbaar en dat geldt ook voor hun bekendheid bij het publiek. In het rapport worden verder aanbevelingen gedaan voor de schadeloosstelling van slachtoffers van ongelukken waarbij aanhangers zijn betrokken
Kwetsend
De Reclame Code Commissie vindt dat Route Mobiel zich in een tv-spotje onnodig kwetsend en kleinerend heeft uitgelaten over concurrent ANWB. Route Mobiel zou moeten stoppen met mensen op te roepen hun ANWB-lidmaatschap op te zeggen, “zodat zij niet langer hoeven te betalen voor duizenden kantoormedewerkers, praatpalen en een blaadje dat u toch niet leest”. Route Mobiel gaat in beroep tegen de uitspraak.
Verlichting
In EU-verband wordt nagedacht over de mogelijkheid om ook overdag het voeren van verlichting door motorrijtuigen in 2007 verplicht te stellen. Onderzoek van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) heeft aangetoond dat het voeren van licht overdag alleen al in Nederland jaarlijks 45 doden en 600 gewonden scheelt in het verkeer.
Harmonisatie
CNV-leden en medewerkers van Menzis zijn akkoord met de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden. De bond heeft met de werkgever de aanvullende afspraak gemaakt in april, als iedereen zijn berekening heeft gehad, dat er onderhandeld kan worden over reparaties.

Reageer op dit artikel