nieuws

Gratis bril voor VGZ-verzekerden

Archief

VGZ-verzekerden met een bepaalde aanvullende verzekering kunnen nu eens in de twee jaar een gratis bril uitzoeken bij Pearle Opticiens.

De afspraak van VGZ met Pearle betreft de verzekerden met een aanvullende JongerenXtra Verzekering, een Plusverzekering, een Plus Integraalverzekering en een Optimaalverzekering. Eenmaal per twee kalenderjaren kunnen zij een brilmontuur uitzoeken uit de speciaal voor VGZ samengestelde collectie van minstens 450 modellen. Het montuur kan worden gecombineerd met mono- bi- of multifocale glazen uit het standaard assortiment kunststof glazen. Voorts kunnen alle VGZ-verzekerden bij Pearle een gratis 3VO-gecertificeerde oogmeting krijgen. De 40-plussers kunnen ook hun oogdruk gratis laten meten. Ook krijgen alle VGZ-verzekerden bij Pearle 10% korting op een zonnebril zonder correctie. Verzekerden blijven vrij om – tegen de reguliere vergoeding – naar een andere opticien te gaan.
VGZ is niet de enige verzekeraar die met Pearle werkt. Onder meer Menzis en Interpolis en hebben een contract met deze opticienketen. VGZ had een vergelijkbare overeenkomst met Hans Anders. Met de verandering is het assortiment brillen verruimd.

Reageer op dit artikel