nieuws

Gratis bellen dankzij Dela en Spaarbeleg

Archief

Dela Uitvaartverzekeringen en Spaarbeleg behoren tot de eerste adverteerders op de ‘gratis bellenlijn’ van C-Quest.

Vrouwen die tot de doelgroep behoren (tussen de 22 en 45 jaar) en in één van de negen proefregio’s wonen, kunnen sinds deze week gedurende 45 minuten per maand gratis bellen. De kosten voor de telefoongesprekken worden gedragen door de adverteerders die gedurende het telefoongesprek iedere twee á drie minuten een boodschap laten horen.
De reclameboodschappen zijn geen gewone radiocommercials, maar onder meer aanbiedingen voor kortingsbonnen, gratis proefproducten of informatie. De twee gesprekpartners die naar de reclameboodschap luisteren, bepalen individueel of ze gebruik willen maken van de aanbiedingen. Zij kunnen op de aanbieding reageren door na de reclameboodschap een toets op de telefoon in te drukken. Andere adverteerders zijn onder meer het Algemeen dagblad, Neckermann en het WNF.

Reageer op dit artikel