nieuws

Gratis avp bij Polisadvies.nl

Archief

De eerste vijfduizend klanten van de nieuwe online assurantietussenpersoon Polisadvies.nl (www.polisadvies.nl) ontvangen gratis een (gezins)aansprakelijkheidsverzekering.

De avp heeft een looptijd van één jaar en een dekking tot 2 mln euro. Na dat jaar blijft de verzekering gratis, mits minimaal één polis bij Polisadvies is gesloten. Met dit openingsaanbod hoopt directeur Ton Wennekendonk een fors aantal klanten binnen te halen. “Als de klant eenmaal met ons kennisgemaakt heeft, dan kunnen we vervolgens een relatie met hem opbouwen.” De avp-polis is ondergebracht bij de Nederlandse vestiging van Reliance National Insurance Company (Europe). De Amerikaanse moeder verkeert op dit moment in financiële moeilijkheden (zie verder deze pagina).
De consument kan zich bij Polisadvies registreren en krijgt vervolgens toegang tot zijn persoonlijke verzekeringsportefeuille, inclusief voorwaarden en premie-informatie. Deze zogeheten polisorganizer is persoonsgebonden. De consument kan hier al ook verzekeringen administreren, die niet gesloten zijn via Polisadvies.
Beste prijs
Via zijn persoonlijke pagina kan de verzekerde mutaties doorgeven, die direct op het scherm te zien zijn. Polisadvies zorgt ervoor dat de mutaties aan de betreffende maatschappijen worden doorgegeven.
Op basis van bijvoorbeeld de bestaande verzekeringen, kan de online tussenpersoon de klant van advies voorzien. Polisadvies claimt altijd het beste product voor de beste prijs uit te zoeken en te adviseren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van vergelijkingsmodules zoals Rolls, Diagnose, Aequos en een eigen vergelijkingsprogramma voor inboedel- en rechtsbijstandsverzekeringen. “Via onze telefonische advieslijn 0800-polisnl en via e-mail voorzien wij onze klanten van advies op maat”, zegt Wennekendonk. De tussenpersoon zou inmiddels van zo’n dertig verzekeringsmaatschappijen het agentschap verkregen hebben.
Lagere premies
Polisadvies verkrijgt zijn inkomsten uit provisie. “Doordat wij via internet lagere kosten hebben, kunnen we ook met lagere commissies werken en dus scherpere premies hanteren naar de klant toe”, vertelt Wennekendonk.
Polisadvies is vorig jaar september gestart door Wennekendonk en is sinds begin augustus ‘in de lucht’. Aandeelhouders in Polisadvies zijn Aad van der Pluijm en Rob Volkert, beiden werkzaam bij Ace Insurance, het voormalige Cigna Insurance Company of Europe waar ook Wennekendonk werkzaam was.

Reageer op dit artikel