nieuws

Goudse voor expats in zee met nieuwe alarmcentrale

Archief

De Goudse is sinds kort een samenwerking aangegaan met de Britse alarmcentrale Cega. Deze alarmcentrale zal onder de naam Gouda Assistance de expatriates van de Nederlandse verzekeraar gaan bedienen.

Voor de begeleiding van het grootste deel van zijn internationale portefeuille maakte De Goudse tot begin deze maand gebruik van de Britse alarmcentale SOS International (Londen). Dit contract werd evenwel per 1 juli opgezegd in het kader van het inkoopbeleid van de maatschappij. “Lopende contracten worden periodiek aanbesteed om de prijs-kwaliteitverhouding ervan te toetsen”, aldus een woordvoerder van De Goudse. Cega is overigens geen onbekende voor de Nederlandse verzekeraar: de alarmcentrale verricht ook werkzaamheden voor TPU (Londen), de Britse reisverzekeringsdochter van De Goudse. 

Reageer op dit artikel