nieuws

Goudse verleent schadevolmacht aan Nedasco

Archief

De Goudse heeft het Amersfoortse assuradeurenbedrijf Nedasco een volmacht voor schadeverzekeringen verleend.

Nedasco (eigendom van Aegon) en De Goudse willen via deze volmacht de bestaande samenwerking intensiveren. Nedasco verwacht deze maand de producten van De Goudse in volmacht te kunnen gaan leveren. De autoverzekering kan ook via het Nedasco Snelnet digitaal worden aangevraagd.
Coen van Ham, algemeen directeur van Nedasco: “Wij streven naar een uitgebreid assortiment aan schade-, zorg-, levens- en inkomensverzekeringen. Daarbij hebben wij als uitgangspunt dat we met alle gerenommeerde aanbieders een relatie willen onderhouden en voor schadeverzekeringen voor hen als gevolmachtigde willen kunnen optreden.”
Nedasco heeft volmachten van 25 verzekeraars en werkt samen met 1.200 assurantiebemiddelaars.

Reageer op dit artikel