nieuws

Goudse stopt met ‘Witte Fabriek’

Archief

De Goudse is gestopt met de ‘Witte Fabriek’, een joint-venture met PinkRoccade Finance

Hierbij was het de bedoeling om samen met andere verzekeraars verenigd in de inkoopcombinatie Multizorg een ict-platform in te richten voor alle administratieve processen rondom ziektekostenverzekeringen. “In het voorjaar hebben wij met deze verzekeraars om de tafel gezeten om te kijken of dit plan kans van slagen had. De aanwezige verzekeraars hadden grootsere plannen. Zo heeft Na­tionale-Nederlanden de ziektekostenportefeuille, net als Allianz, inmiddels overgedragen aan ONVZ. En deze verzekeraar heeft nu eigenlijk een eigen ‘Witte Fabriek’ ingericht”, zegt Peter Leermakers, directeur van het onderdeel Zorg & Inkomen van de Goudse.

Reageer op dit artikel