nieuws

Goudse opent extranet voor tussenpersonen

Archief

De Goudse opent eind april een extranet (een afgesloten stuk Internet) voor de met haar samenwerkende tussenpersonen. In de loop van deze maand komt het extranet al ter beschikking voor het eigen personeel.

Het Goudse extranet is vooral bedoeld als ondersteuning voor het intermediair. Daartoe worden een aantal hulpmiddelen ter beschikking gesteld, zoals het bestellen van materiaal, het inkijken van de eigen portefeuille en informatie over marktontwikkelingen.
Het extranet is onderverdeeld in vijf basisgroepen: producten, marktinformatie, kantoorgegevens, vakinformatie en het download-centrum. In het download-centrum kunnen tussenpersonen alle polisvoorwaarden ophalen. Ook zal een discussiegroep opgezet worden, waarbij vooral aandacht is voor verbeteringen van het extranet.
In de toekomst zal ook offerteprogrammatuur van de Goudse (Expresso) via het Internet beschikbaar komen en komt er een button in de systeemhuis-pakketten waardoor tussenpersonen vanuit hun pakket direct door kunnen klikken naar de back-office van de Goudse. Hierdoor wordt het mogelijk dat tussenpersonen rechtstreeks, zonder tussenkomst van derden, met de verzekeraar kunnen communiceren.
Volgens de Goudse is het nog niet duidelijk of het extranet op het VerzekeringsAtrium terecht zal komen of gewoon op het Internet.

Reageer op dit artikel