nieuws

Goudse onderzoekt zelf performance

Archief

De Goudse gaat deze maand bij het intermediair de waardering voor zijn schadebedrijf meten. Hiertoe wordt een electronische enquête verstuurd naar 650 kernrelaties. De enquête is gericht op de mening van het intermediair over de performance van het schadebedrijf van De Goudse. De te verkrijgen informatie zal worden gebruikt om daar waar nodig verbeteringen door te voeren. Het onderzoek kan heel gerichte informatie opleveren, aangezien het een enquête betreft waar het intermediair op naam aan meewerkt. Dit stelt de maatschappij in staat om een ‘op maat gesneden actieplan’ op te stellen.

De campagne wordt uitgevoerd onder de naam ‘Ga voor Gouds!’  Het afgelopen jaar heeft De Goudse naar eigen zeggen belangrijke verbeteringen gerealiseerd, met name binnen het schadebedrijf. “Voor zowel acceptatie als mutaties en schadebehandeling is er nu al ruim een jaar sprake van dagverwerking. Ook op het gebied van ketenintegratie zijn flinke stappen vooruit gemaakt, mede omdat de verzekeringen van het Privé Pakket nu online en veelal via GIM geoffreerd en aangevraagd kunnen worden.”

Reageer op dit artikel