nieuws

Goudse komt met MKB Pakket

Archief

De Goudse Verzekeringen heeft het assortiment uitgebreid met het MKB Pakket, een pakketpolis waarin negentien ondernemersverzekeringen zijn onder te brengen, met een premiekorting die kan oplopen tot 10%.

De verzekeringen die in het MKB Pakket van De Goudse kunnen worden ondergebracht, variëren van aansprakelijkheid, elektronica en auto, tot milieuschade en arbeidsongeschiktheid. Het pakket biedt gratis bonusdekkingen, zoals een eigen-vervoerverzekering (met een dekking van _ 2.500) bij een bestelauto-WA plus uitgebreid casco.
Er is bij één hoofdverzekering recht op pakketkorting, die oploopt naarmate er meer verzekeringen in het pakket worden ondergebracht. Vanaf twee verzekeringen gelden de overige pakketvoordelen, zoals het recht op gratis preventieadvies, korting op preventiemaatregelen en de mogelijkheid om de premie zonder toeslag per maand, kwartaal of halfjaar te betalen.
Als op meerdere verzekeringen van het pakket schade wordt geclaimd die het gevolg is van één gebeurtenis, wordt één keer het hoogste eigen risico ingehouden. Desgewenst kan de ondernemer ook kiezen voor schadeherstel in natura.
Alle verzekeringen in het MKB Pakket zijn opgenomen in de reken- en offertesoftware van De Goudse.

Reageer op dit artikel