nieuws

Goudse komt met actiepakket deblokkering spaarregelingen

Archief

Om werknemers met een bedrijfsspaarregeling warm te krijgen voor het sluiten van een levensverzekering stelt De Goudse het intermediair in staat actie te voeren.

Enkele miljoenen werknemers hebben de laatste jaren deelgenomen aan een of meer bedrijfsspaarregelingen.
Begin dit jaar zijn via de werkgever zo’n 2,7 miljoen spaarloon-, premiespaar-en winstdelingsregelingen geregistreerd met een totaal ingelegd saldo van f 6,1 mld. Deze spaarregelingen zijn voor maximaal vier jaar geblokkeerd. Deblokkering binnen vier jaar is onder meer mogelijk als het spaargeld als premie voor een (aanvullende) levensverzekering wordt aangewend.
Actiepakket
Volgens De Goudse maakt een groot deel van de drie miljoen werknemers van deze mogelijkheid (nog) geen gebruik. Met een uitgebreid actiepakket wil de maatschappij het met haar samenwerkende intermediair uitnodigen een deblokkeringsactie te houden. Het actiepakket bestaat uit een marketingplan, driehonderd informatiefolders met de kantoorgegevens van een tussenpersoon, driehonderd adressen van potentiële nieuwe relaties, en enkele tientallen brochures/aanvraagformulieren van het Variabel Privé Pensioen en de beleggingsverzekering Eigen Effect Plan van de maatschappij. De kosten van het actiepakket bedragen f 325.

Reageer op dit artikel