nieuws

Goudse introduceert vernieuwde consumentensite

Archief

De Goudse heeft een vernieuwde consumentensite (www.goudse.nl), waarop het intermediair nadrukkelijk centraal staat. De site is bedoeld als een eerste kennismaking met het productaanbod van De Goudse. 

Op de website kan de consument via een postcodezoekmachine een tussenpersoon in de buurt vinden. Elke tussenpersoon wordt voorgesteld met een digitaal visitekaartje, compleet met alle bedrijfsgegevens én een bedrijfslogo. De Goudse wil hiermee de stap naar het intermediair zo klein en aantrekkelijk mogelijk maken. Op bijna elke pagina van de site wordt het intermediair geïntroduceerd als aanspreekpunt voor de klant. De tussenpersonen die producten van De Goudse verkopen, worden op een foto getoond. Inmiddels staan er 150 foto’s van tussenpersonen op de site, voorzien van een korte quote waaruit zijn toegevoegde waarde voor de consument zou moeten blijken. Naast productinformatie biedt de website verder enkele rekenprogramma’s, bijvoorbeeld voor een indicatie van de maximale hypotheek. Daarnaast kunnen inboedel- en herbouwwaardemeter online ingevuld worden.

Reageer op dit artikel