nieuws

Goudse in zee met Gezondheidslijn

Archief

De Goudse sponsort voor de duur van drie jaar de Nationale Gezondheidslijn, een onafhankelijke dienst voor medische informatie die dagelijks door honderden mensen wordt gebeld (0900-0707). De Goudse hoopt hiermee de naambekendheid te vergroten, want de Gezondheidslijn zal de verzekeraar bij publiciteitsuitingen vermelden. Verzekerden van De Goudse kunnen vanaf 1 april een speciaal nummer bellen met een gereduceerd beltarief: 0900-070. Ook kunnen zij brochures tegen een lagere prijs bestellen.

“Het is de bedoeling”, zegt Peter Kruyt, marketingmanager bij de Goudse, “dat bellers ook informatie kunnen vragen over zorgverzekeringen. Zij kunnen daarbij worden doorverwezen naar het intermediair in hun buurt. Ja, intermediair dat met de Goudse werkt, dat ligt voor de hand.”
De Gezondheidslijn is ook op Internet. Er is een voorlopige site – www.gezondheidslijn.nl – die in september operationeel wordt.
Op de foto: de ondertekening van het contract. Staand: Lodi Hofland van de Orde van Medische Specialisten (de Gezondheidslijn staat onder auspiciën van deze Orde). Zittend: v.l.n.r. Maarten van Wersch, directeur van de Gezondheidslijn en Aris Neven, directeur van de Goudse.

Reageer op dit artikel