nieuws

Goudse in zee met Bank of Scotland

Archief

De Goudse gaat hypotheken verkopen voor Bank of Scotland (BOS). De twee partijen, die al samenwerken via online hypotheekaanbieder Eubos hebben hiertoe een meerjarige overeenkomst getekend.

De Goudse is na SFB de tweede Nederlandse verzekeraar waarvoor BOS als geldverstrekker voor hypotheken optreedt. De Schotse bank zegt via Eubos al 1.100 hypotheken te hebben verkocht, goed voor bijna f 500 mln. Binnen het in Utrecht gevestigde hypotheekbedrijf wil De Goudse zich primair blijven richten op de verkoop van verzekeringen. Voor het verstrekken van geld is daarom gezocht naar samenwerking met derden.
Het nieuwe hypotheekproduct wordt vanaf juni verkocht, in eerste instantie door een kleine groep tussenpersonen van De Goudse. Later dit jaar zal ook het intermediair van fusiepartner Tiel Utrecht het product kunnen aanbieden.
Goudse-directeur Pensioen & Zorg Marcel van der Meulen (links) en Frank van Rijn (directeur Eubos) tekenen voor de samenwerking.

Reageer op dit artikel