nieuws

Goudse fêteert relaties op cupfinale

Archief

Op Hemelvaartsdag werd in Rotterdam de finale om de Amstel Cup (voorheen KNVB-beker) gespeeld tussen Sparta en PSV. De Goudse, nieuwe hoofdsponsor van Sparta, had deze gelegenheid aangegrepen om alle relaties uit te nodigen voor een middagje voetbal. Vanaf 14.00 uur werden de genodigden verwelkomd in het hoofdkantoor in Gouda. Kosten noch moeite waren gespaard om iedereen in een Sparta-stemming te brengen. Bij aankomst ontving iedereen een Sparta-sjaal, een Sparta-vlag, een kopie van het Sparta-lied en er was een groot tv-scherm waarop de weg van Sparta tot de finale werd vertoond. Om de stemming er helemaal goed in te brengen werd het Sparta-lied meerdere malen massaal geoefend. Na nog een opzwepende speech van drs C.A. Bol, lid van de raad van bestuur, gingen de 600 genodigden in 13 bussen richting ‘de Kuip’. De Goudse had voor deze gelegenheid ook nog speciale T-shirts laten drukken met daarop de optimistische tekst ‘Europe, here we come’. Sparta zal echter ten minste nog een jaartje moeten wachten, want in de doelpuntrijke finale won PSV met 5-2. Wie er trek in had, kon ‘terug bij Af’ nog een bakkie troost halen bij De Goudse.

Uit z’n Bol.

Reageer op dit artikel