nieuws

Goudse bouwt activiteiten uit in het buitenland

Archief

Goudse Verzekeringen timmert internationaal aan de weg. De maatschappij vergrootte onlangs haar participaties in twee bemiddelingsbedrijven in Engeland en België, en nam een minderheidsbelang in een Deense makelaar.

Op de Britse markt is het volmachtbedrijf Endsleigh Insurance Services (1.100 medewerkers) actief, waarin de Goudse een meerderheidsbelang heeft opgebouwd van inmiddels 85% (was 53%). Endsleigh heeft volmachten van 20 schadeverzekeraars en beschikt over een keten van 135 advieswinkels, verspreid over het gehele land.
In België heeft de Goudse zijn minderheidsbelang in Youth Student Services verdubbeld naar 100%. Dit assurantiebedrijf oefent de bemiddelingsactiviteiten binnenkort uit vanuit een nieuw kantoor in Brussel.
In Denemarken heeft de Goudse een minderheidsbelang genomen in Nordisk, een makelaar die in volmacht reispolissen sluit voor de Nederlandse verzekeraar.

Reageer op dit artikel