nieuws

Goudse blijft focussen op mkb

Archief

Het afgelopen jaar richtte De Goudse zich vooral op het midden- en kleinbedrijf (mkb). In 2007 implementeert De Goudse een mkb-project dat tot doel heeft de verzekeraar nadrukkelijker te positioneren als mkb-verzekeraar, zo maakte directeur Franswillem Briët bekend tijdens zijn nieuwjaarsspeech.

Hij verwacht dat in 2007 meer dan de helft van de schadeproductie zakelijk zal zijn. Bij Leven (pensioenen) is dit volgens de prognose ongeveer een kwart. Daarnaast is vrijwel de gehele productie van Zorg & Inkomen zakelijk, aldus Briët
De Goudse richt zich dit jaar primair op bedrijven met maximaal twintig medewerkers. Centraal staat de startende ondernemer, die personeelsgebonden producten krijgt aangeboden in het kader van zorg/verzuim, WGA-eigenrisico, pensioen en WIA.
Ten slotte hebben ook ketenintegratie en efficiencyverbetering hoge prioriteit in 2007. De Goudse wil een volledig geautomatiseerde transactie- en inzagefunctionaliteit inrichten voor het productassortiment.
als mkb-verzekeraar.

Reageer op dit artikel